Top Panel
tiistai, 19 kesäkuu 2018
 • Kädentaitajien
  Elämyspuoti
  lahja- ja sisustus myymälä Heinolan kk:ssa
 • Käsintehdyt
  kotimaiset tuotteet
  korut, asusteet, lastetarvikkeet ja n.e...
 • Kiertävät näyttelyt
 • Mielenkiintoiset tapahtumat ja kurssit

Kädentaitajien Elämyspuoti - kodikas käsityömyymälä ja paljon muuta!

Heinolan kirkonkylässä sijaitseva Kädentaitajien Elämyspuoti tuottaa nimensä mukaisesti kävijöilleen elämyksiä. Viihtyisää käsityömyymälää ylläpitävä yhdistys, Elämystaiturit ry, järjestää myös näyttelyitä, kursseja ja muita tapahtumia.

Elämystaiturit ry on noin 30 kädentaitajan yhdistys, jonka jäsenet tulevat Heinolasta, Lahdesta ja lähiseudulta. Mukana on niin käsityöyrittäjiä, kuin harrastuksekseen käsitöitä tekeviä. Yhdessä tekeminen on mukavaa ja yhdessä saamme myös paljon aikaan! Etsimme myös uusia, aktiivisia jäseniä iloiseen joukkoomme! (tähän linkki jäsensivulle)

Kädentaitajien Elämyspuoti sijaitsee Heinolatalon alakerrassa, osoitteessa Vanhatie 51, ja on avoinna: ti-pe 11-17 ja la 10-14. Tervetuloa!

Tuotevalikoimamme on laadukas ja todella monipuolinen. Osa tuotteista on yksittäisiä uniikkikappaleita. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä. Myymälästämme löytyy mm. tuotteita kodin sisustukseen, mattoja, asusteita, laukkuja, koruja, kortteja ja leluja. Meiltä löydät kauniita ja yksilöllisiä käsityötuotteita itsellesi ja lahjaksi!

Tervetuloa myös kutomaan! Kutojien käytössä on kuudet kangaspuut, varaa omakudontavuorosi, p. 041 7549489.Elämystaiturit Ry, Vanhatie 51, Heinola, 18300