Top Panel
keskiviikko, 22 tammikuu 2020

Taustaa

Taustaa

Joukko Lahden ja Heinolan seudun käsityöläisiä oli jo pitkään miettinyt verkostoitumista ja yhteisen käsityöpuodin perustamista. Kevätkaudella 2011 perustettiin Facebook-ryhmä, joka vaihtoi ajatuksia ja kokoontui useamman kerran yhteisiin tapaamisiin. Keväällä päätettiin pienemmällä porukalla, että myymälä laitetaan pystyyn ennen mökkisesonkia.

Kun sopivat tilat saatiin käyttöön, talkooryhmä ryhtyi työhön. Heinolatalon entisen kirjaston kaikki seinät maalattiin/tapetoitiin ja ilmettä kirkastettiin. Puoti avattiin kesäkuun 15. päivänä 2011 pienellä porukalla. Sen jälkeen ryhmään on liittynyt uusia tuottajia ja lisää mahtuu edelleen! Käsityöläiset muodostivat yhdistyksen Elämystaiturit ry, joka pyörittää toimintaa.

Elämyspuodin tekijöiden valikoimista löytyy laadukkaita käsintehtyjä tuotteita, mm. koruja, lastenvaatteita, sukkia, lapasia, huiveja, pipoja, kortteja, käsinmaalattua posliinia, saunatekstiilejä, laukkuja, ommeltuja sisustustekstiilejä, lamppuja ja varjostimia, räsymattoja, puusepäntöitä, virkattuja koreja, kransseja, käsinvärjättyjä lankoja, vaatteita koirille ja nukeille. Tuotteissa on käytetty laadukkaita materiaaleja.

Valikoima vaihtelee kausittain. Tuotteen voi tilata myös oman toivomuksen mukaan.

Elämystaiturit Ry, Vanhatie 51, Heinola, 18300