Elämystaiturit ry on noin 30 kädentaitajan yhdistys, jonka jäsenet tulevat Heinolasta ja lähiympäristöstä. Mukana on niin käsityön ammattilaisia kuin harrastajiakin.

Kodikas myymälämme sijaitsee Heinolan keskustassa.

Meillä on myynnissä laaja valikoima kädentaitajien osaamista, yksilöllisiä ja laadukkaita käsintehtyjä tuotteita laidasta laitaan. Osa tuotteista on uniikkeja yksittäiskappaleita. 

Järjestämme myös muuta toimintaa, kuten neulekahvilailtoja ja teemapäiviä. Galleriahuoneessa on kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä. Tarjoamme myös kurssitoimintaa erilaisten käsityötekniikoiden parissa. Maton kutominenkin onnistuu! Meiltä löytyy neljät kangaspuut maton tai poppanan kutomiseen. Niiden käytöstä perimme päivä- ja loimimaksun.

Tervetuloa! 

Oletko taitava käsityöntekijä ja etsit tuotteillesi myyntipaikkaa keskeltä Heinolaa? Toivomme, että valmistat sellaisia tuotteita, mitä meillä ei vielä ole myynnissä. Haluaisitko myös kuulua käsityöhenkiseen, mukavaan porukkaan ja toimia yhdessä kaikkien parhaaksi sitoutumalla aktiiviseen yhdistystoimintaan? Elämystaiturit ry kaipaa tällä hetkellä osaavia henkilöitä jakamaan yhdistystoimintaan ja myymälämme pyörittämiseen liittyviä vastuullisia työtehtäviä.

Ota yhteyttä sähköpostitse: info@elamyspuoti tai tule käymään myymälässämme!